Bulvár

ByeAlex kiakadt, mert az Instagramon töröltették a párjával készült meztelen képét

Hamberger DávidHamberger Dávid

2022. április 26. 6:26

Az X-Faktor mentora közösségi oldalán mérgelődött a napokban történt eset kapcsán. Szerinte a rosszindulatú irigyek miatt címkézte „szexuális felajánlkozásnak” fotóját az Instagram. Azt állítja, hogy a hiba a rosszindulatú emberekben és a közösségi oldalak algoritmusaiban van, amiért azok leginkább az ismert embereket célozzák.

Az előadó rendszeresen oszt meg fotókat kedvesével, hol átlagos, hol intimebb helyzetekben, de a legutóbbi közös pózolásuk sokaknál kiverte a biztosítékot. A letörölt képen szerinte semmi kifogásolható nem volt:

Se cici se semmi. De még csak az én mellkasom sem. Annyi volt a fotón, hogy két ember, egy férfi és egy nő szeretik egymást. És hát meztelenül a legjobb megölelni a szerelmünket. Akkor van a legjobban-legközelebb.


Azonban úgy tűnik, sokaknak nem fér bele, hogy a közösségi oldalon ilyen jellegű fotóval találkozzanak, ezért jelentették Alex képét az Instagramon. Szerinte az „irigység, bigottság, kisebbségi komplexus, gonoszság, patkánykodás mindig is velejárója volt az emberi természetnek” – persze nem mindenkinél. Elmondása szerint ezért is haragszanak egymásra, és rá is az emberek. Alapvetően azonban a közösségi oldalak kétszínűségére és algoritmusainak hibáira hívta fel a figyelmet. Az Instagram „ugyanis jóváhagyja a f*szfejek trollkodásait. A nagy ’fogadd el magad és másokat’ hullám alatt.”


Pár sorral később már arról beszélt, hogy a különböző social felületekre, mint például a TikTok, a Facebook és az Instagram, sok olyan tartalom is felkerül, melyek korántsem valók fiatalok számára. Bár azt írta, őt ezek a típusú tartalmak nem zavarják, csak egyszerűen továbbgörget, de azért van, ami mellett már ő sem tud elmenni szó nélkül.

„A kettős mérce az zavar b*szottul. Az nagyon zavar. Mert legyünk már őszinték! Mi van a képen? Egy nő és egy férfi öleli egymást szerelmesen, semmi szexust nem sugallva vagy mutatva. Meztelenül, ahogy anyánk is világra hoz bennünket“ – írta ByeAlex.

A teljes bejegyzést ide kattintva olvashatod el.

#Bulvár#X-Faktor#byealex#instagram#poszt#törlés#meztelen#fotó

Címlapról ajánljuk