Bulvár

Britney Spears nagyon csúnya, csúnya dolgot tett

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. április 8. 9:47

Több mint hat és félmilliós nézettséget ért már el az énekesnő Instagramra csütörtökön feltöltött videója.

13 szörnyű év után tavaly novemberben szabadult apja gyámságából Britney Spears, a 40 éves énekesnő azóta saját maga dönthet sorsáról és vagyonáról. Britney Spears fölött 2008-as idegösszeomlása óta gyakorolt felügyeleti jogot apja, aki a popsztár minden percét felügyelte, sőt, még a hálószobáját is bepoloskáztatta.

Az énekesnő szabadsága addig terjedhetett csak, hogy néha Instagramon különös videókat posztolt, amik afféle segélykiáltással értek fel. Az utóbbi években valóságos mozgalom szerveződött a világban, ami Britney kiszabadítását követelte. Hosszas jogi csatározás végén egy Los Angeles-i bíróság végül megszüntette az apa, James Parnell Spears felügyeleti jogát, azóta tud az énekesnő szabad, boldog, emberhez méltó felnőtt életet élni. Bár a jogi csatározásoknak még nincs vége, legújabban anyja perelte be, akit évekig eltartott, hogy még több pénzt követeljen a lányától. 


Boldogsága és felszabadultsága a jelek szerint határtalan, erről tanúskodik az Instagramjára csütörtökön feltöltött videó, amin az látható, hogy egy pálmafás, finomhomokos tengerparton élvezi a napsütést és a tenger hullámait, kezdetben bikiniben, majd topless.


A videó alatt Chris Isaak Baby Did a Bad Bad Thing (Bébi csúnya, csúnya dolgot tett) című dala szól. A videót cikkünk megjelenéséig már több mint 6,5 millióan látták.

Az, hogy hol készült a videó, nem derül ki, az énekesnő legfrissebb posztjában is csak annyit ír, hogy élete egyik legmágikusabb helyén tartózkodik, egy olyan óceánparti szállóban, ahol életében először nem üldözik lesifotósok, és önmaga lehet. Britney a friss posztban mellesleg bejelentette, hogy hozzáment feleségül Sam Asghari színészhez, akivel tavaly szeptemberben jegyezték el egymást. Az énekesnőnek ez tehát a harmadik házassága.


Nyitókép: Britney Spears/Instagram

#Bulvár#britney spears#instagram#házasság#tengerpart

Címlapról ajánljuk