Bulvár

Gáspár Bea szerint ő már nem tud segíteni Győzikén

Dévai LászlóDévai László

2022. április 5. 16:16

Gáspár Győző felesége azt is elmondta, hogy a magas árak miatt nem tudja gyakorolni a cukrász mesterséget.

A Konyhafőnök VIP győztese, Győzike felesége, Gáspár Bea egy Meglepetés Magazinnak adott interjúban elmondta, hogy a magas árak miatt egyszerűen képtelen elindítani egy saját cukrászdát, mert az üzletet jelenleg lehetetlen volna haszonnal működtetni.

Van egy papírom arról, hogy cukrász vagyok, de nem tudom gyakorolni a szakmát.

– mondta Bea asszony.

Győzike kapcsán elmondta, hogy a férje újra depresszióval küzd, amin ő már nem tud segíteni, állítása szerint semmi pénzért nem hagyná el a férjét, mivel szebbé teszi a napjait, és nagyon sokat nevetnek együtt.

Ő ahhoz ragaszkodik, hogy mindenki szeresse, de ilyen nem létezik. Sajnos nagyon naiv, nem jó emberismerő. Múltkor egy teljes napra eltűnt, azt mondta, hogy elmegy valakihez házikolbászt venni. Mint kiderült, ott egy szektába akarták behúzni, a belépő pedig közel kétmillió forint lett volna.

– mondta a magazinnak Győzike felesége.

Győzike legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy együtt vezette a Békemenet többek között ifj. Lomniczi Zoltánnal és Bencsik Andrással. A kormánybarát demonstráció után Győzike azt nyilatkozta, hogy a Gáspár család kőkemény fideszes csapat, majd a celeb nem sokkal később le is adta a tagfelvételi lapot Budai Gyula kormánypárti képviselő irodájában, a választási eredményvárón pedig Orbán Viktor feleségével fotózkodott.

Győzike február elején a Fókusznak beszélt arról, hogy rossz mentális állapotban van. Korábban zárt osztályon kezelték, ahol nagyon jól érezte magát, és akkor még azt tervezte, hogy újra bevonul.

Nyitókép: Konyhafőnök / RTL Klub

 

#Bulvár#bea asszony#győzike#depresszió

Címlapról ajánljuk