Bulvár

Janicsák Veca férje azt állítja, a nő a megkérdezése nélkül beszélt a válásukról

rtl.hurtl.hu

2022. február 11. 6:25

Ladányi Jancsó Ábel szerint az énekesnőnek az új videóklipje népszerűsítése járt a fejében, amikor épp most rukkolt elő a súlyos témákkal a médiában.

Megszólalt Janicsák Veca férje, miután az énekesnő a Glamour magazinnak és a Blikknek a betegségéről beszélt, valamint arról, hogy párjával úgy döntöttek, elválnak.

2020-ban, rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálatok mellett derült ki, hogy méhnyakrákkal küszködik, a méhét nem lehetett megmenteni. Azt mondta, a nehéz időszakban családjára és barátaira támaszkodott, a válás mellett ő döntött.

Azt tartottam volna korrektnek, ha a feleségem tájékoztat a cikk tartalmáról és konzultál velem, mielőtt kijön, ha már úgy érezte, meg kell ezt osztania a világgal 

– mondta el néhány nap hallgatás után Ladányi Jancsó Ábel. A Blikknek úgy folytatta, szomorúnak tartja, hogy fontosabb volt az énekesnőnek a cikk időzítése új videóklipje népszerűsítéséhez, „amikor ilyen súlyos témákról” beszélt.

A férfi bízik benne, hogy a szétválás nem okoz majd törést hatéves kislányuk életében. Volt párjának azt üzente: szeretné, ha tudomásul venné, hogy a gyermeknek apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, a válás után is a kislány életének ugyanolyan szerves része szeretne maradni.

Az énekesnő közben új dalát promózza a közösségi hálón:

Nyitókép: Instagram/janicsakvecaoffical

#Bulvár#janicsák veca#ladányi jancsó ábel#válás#méhnyakrák#gyermekfelügyelet

Címlapról ajánljuk