Belföld

Vörömarty Áltanálos – nem sikerült kiírni az iskola nevét Zalában

rtl.hurtl.hu

2024. március 3. 8:07

Az igazgató hetente sürgeti a tábla cseréjét – emailben, mert a gyártó telefonon nem érhető el.

A Lenti Általános Iskola és Gimnázium Vörösmarty Mihály Tagintézményének névtáblájával kapcsolatban Magyar Bálint két durva hibát fedezett fel, amit egy Facebook-posztban osztott meg, vette észre a 24.hu.

Ki az a Vörömarty? Moriarty rokona a Sherlock Holmes-ból? És ez így kint van egy közintézmény falán? Ennyire kell sietni lenyúlás közben?

– írja a posztban Magyar Bálint színész.

A posztja után kapott kritikákra reagálva Magyar Bálint azt írta, hogy megkapta, hogy uszító és tiszteletlen, de kitart véleménye mellett. Szerinte azok, akik nem veszik észre és nem kérnek elnézést az ilyen hibákért, hátbatámadják saját magukat.

Az intézmény vezetője, Árkovicsné Pezzetta Claudia a nyilvánosságra került kép kapcsán Facebook-posztban válaszolt. Elmondta, hogy az elírásokat már a felrakáskor észlelték, azonnal értesítették a gyártót, és kértek javítást, valamint új névtáblák gyártását. A cég képviselője rövid határidővel ígéretet tett a hiba kijavítására, de nem sikerült eleget tennie az ígéretnek.

Pezzetta Claudia az eset óta hetente e-mailben sürgeti az új névtáblák elkészítését, mivel telefonon nem érhetőek el. Utolsó levelében a fogyasztóvédelem bevonását is kilátásba helyezte. Tehát a névtáblák cseréje jelenleg folyamatban van, írja a Telex.

Nyitókép: Facebook

#Belföld#zala#lenti#vármegye#iskola

Címlapról ajánljuk