Belföld

Toroczkai leleplez: indiai vendégmunkások laknak a Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában

Mohos MátéMohos Máté

2024. január 11. 15:46

Szintet lépett a vendégmunkáspánik a Mi Hazánk háza táján.

„Sziasztok! Éppen itt akcióban vagyunk, üldözzük ezt a nagy buszt, ami tele van tömve indiai vendégmunkásokkal” – ezzel a felütéssel kezdődött Toroczkai László videója a TikTokon.

A „Botrány!” feliratú videóban látszik, hogy a politikus éjszaka, „a Bakony sűrűjében” eredt a busz nyomába, olyan háttérzene kíséretében, amelyet epikusnak szánt filmelőzetesekben hallani leggyakrabban.

Arról is beszélt, hogy a vendégmunkásokat „egy amerikai multinacionális cégnél” foglalkoztatják, a szállásuk pedig nem máshol, mint a várpalotai Trianon Múzeum Nagy-Magyarország Parkjában van Veszprém és Fejér megye határán. Egyikük Toroczkai kérdésére angolul azt válaszolta, nyolc-kilenc hónapja laknak itt.

Azt is elmondta, hogy a parkot a Trianon Múzeum Alapítvány vásárolta meg 350 milliós állami támogatással. Itt vonja be a történetbe Bayer Zsoltot, aki jelenleg is az alapítvány kuratóriumának tagja. Toroczkai szerint a park feladata az lenne, hogy „Trianonnal, a magyar történelemmel megismertesse a magyar fiatalokat”.

Arra nem tér ki, hogy a Nagy-Magyarország Park ugyanúgy bérelhető szálláshelyként működik, mint bármelyik hotel, vagy panzió, weboldalukon mindenki számára elérhető árajánlatokat találunk. 

Az üggyel kapcsolatban megkerestük az alapítványt, a parkot, és Bayer Zsoltot is. Válaszukról szintén be fogunk számolni.

@toroczkai.laszlo 🚨 Itt a Fidesz titkait leleplező sorozatunk újabb része: Indiai vendégmunkások laknak a közpénzből megvásárolt Nagy-Magyarország Parkban, magyarok helyett! #vendégmunkás #india #fidesz #kormány #kormányváltás #trianon #bevándorlás #migráció #parlament #országgyűlés #mihazánk #toroczkai #foryoupage #fyp #nekedbelegyen ♬ Epic Orchestra - Red Cat Blue


Nyitókép: TikTok

#Belföld#toroczkai lászló#tiktok#vendégmunkás#india#trianon#alapítvány#szállás#múzeum#bayer zsolt#bakony

Címlapról ajánljuk