Belföld

Százezreket követelnek az óbudai pókembertől

rtl.hurtl.hu

2023. december 5. 5:43

M. Zoltán egy panelház nyolcadik emeletén, az ablakon próbált bejutni egy lakásba, mert meg akarta lesni barátnőjét, hogy az nem más férfival tölti-e az estét.

A Blikk cikke szerint egy idegenvezetőként dolgozó nőnek az ablakában órákig lógott egy bedrogozott férfi, aki saját bevallása szerint azért mászott fel a magasba, hogy meglesse, mit csinál a barátnője. Flores Andrea máig nem érzi magát biztonságban, de ami szintén nagy baj, hogy a jelentős kárát sem térítette meg senki.

Mindennel együtt nagyjából hatszázezer forintom bánta az akcióját. Mivel éppen külföldön tartózkodtam, a tűzoltók szétvágták a biztonsági rácsomat, majd a bejárati ajtómat is betörték, a külső ablakomat pedig a levegőben lógó férfi rongálta meg. Egy háromszög alakú lyukat akart vágni az üvegben, de végül nem sikerült neki

– magyarázta a Blikknek Andrea.

Az eset két hónapja történt, amikor egy 52 éves férfi kötéllel biztosítva ereszkedett le a tízemeletes társasház tetejéről, majd a nyolcadikon megállt, leült a párkányra, majd órákig kopogott az ablakon.

M. Zoltán a tettét azzal magyarázta, hogy drogot fogyasztott, és meg akarta lesni a barátnőjét, hogy az nem más férfival tölti-e az estét. Végül kábítószer birtoklása miatt indult ellene eljárás – emlékeztetett a Blikk.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Belföld#óbuda#emelet#panel#lakás

Címlapról ajánljuk