Belföld

Elárasztották a DM Facebookját a dühös kommentelők

rtl.hurtl.hu

2023. október 20. 11:49

Sokaknak nem tetszik, hogy a cég úgy döntött, mégsem támogatja Iványi Gáborékat.

Korábban az rtl.hu is megírta, hogy a Drogerie Markt (DM) felajánlotta a támogatását Iványi Gáborék egyik intézményének, majd kis idő elteltével az egész felajánlást hirtelen visszamondták. A DM egyébként az újonnan nyitó üzleteik esetében rendszeresen szokott adományozni, most legújabb, a Corvin Palace-ban lévő üzletük péntek délután 4 és 5 óra között keletkező bevételét ajánlották volna fel a Wesley János Hajléktalan Óvoda számára. Iványi Gábor megerősítette, hogy valóban megkereste őket a DM, továbbá közölte, hogy hálás vállalatnak a segítségért.

A DM váratlanul kihátrált az ügy mögül, indoklásuk szerint azért, mert „az adományozás kapcsán különösen fontos a megbízhatóság és a transzparencia”.

A kialakult helyzetre való tekintettel úgy döntöttünk, hogy az ügy tisztázásig a támogatást elhalasztjuk

– indokolta a DM, hogy végül miért nem támogatják Iványi egyházának intézményét.

A kommentelőknek feltehetően nem tetszett az, hogy a cég hirtelen meggondolta magát, a 22 órája feltöltött promóciós bejegyzésük alá több dühös hozzászólás is érkezett.


Az egyik kommentelő például azt írja, hogy „a minimum az lenne (miután kirúgták azt, aki MET-es akciójukat így lemondta), hogy ezen a felületen magyarázatot adnak. Bármilyen jobb (becsületesebb) lenne, mint mindaz, amit így feltételezni lehet a cégről”. Volt olyan felhasználó is, aki a cég indoklását kifigurázva azt írta, hogy ezentúl nem fog vásárolni a DM üzleteiben:

Az ügy tisztázásáig nem vásárolok önöknél! A transzparencia jegyében, a konkurenciájukat részesítem ezentúl előnyben. Megértésüket ez úton is köszönöm!

A poszt alatt sokan azt írják, hogy ezentúl a konkurens drogériánál fognak vásárolni, volt olyan kommentelő, aki be is jelölte az egyik ilyen céget.

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség kálváriájával az RTL Híradó is foglalkozott:

 

Nyitókép: RTL

#Belföld#DM#komment#dühös#iványi gábor#magyar evangéliumi testvérközösség#adomány

Címlapról ajánljuk