Belföld

A Szent Margit Gimnázium udvara tele van luxusautóval

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 14. 7:02

Mindenki csak egymásra mutogat, nem derült ki, kik parkolnak ilyen járgányokkal az iskola parkolójában.

A Telex azt írja, hogy a budai Szent Margit Gimnázium felújított parkjában luxusautók parkolnak, mellettük pedig diákok tollaslabdáznak. A lap felkereste az intézményt, az üggyel kapcsolatban, azt ki is derítették, hogy a drága autókkal nem a tanárok járnak dolgozni, de nem is azok parkolnak ott, akik az iskolával egy ingatlanban működő felnőttképző vállalkozásnál dolgoznak, nekik ugyanis mindössze három hely jut.

A lap olvasója arra gyanakszik, hogy az egyik közeli irodaház bérlői is a területen parkolnak, az ezzel kapcsolatos kérdésekre azonban sem az iskola vezetősége, sem a szóban forgó Ménesi Office Center nem válaszolt.

Vízhányó Zsolt igazgató annyit közölt, hogy „lehet olyan pedagógus, aki családi helyzete miatt használ ilyen autót, másfelől örülne annak, ha minden kollégája a képen látható autókkal közlekedne. Azt azonban nem vizsgálja és nem is vizsgálhatja, ki milyen autóval jár a tantestületből.”

A szomszédos irodaházzal kapcsolatos kérdése természetesen feltételezés. Az intézmény szerződéseiről, kapcsolatairól, annak partnereiről – legyenek azok szülők, egyéb partnerek –, iskolánkban működő felnőttoktatási intézmények vezetőivel való infrastruktúra-használati megállapodásokról nem áll sem módomban, sem jogomban semmiféle médiának nyilatkozni

–  mondta a Telexnek Vízhányó Zsolt.

Nádor Balázs az említett felnőttoktatási intézmény vezetője elmondta, hogy a képen látható autók nem hozzájuk tartoznak, de ugyanakkor hozzátette, hogy akár az övék is lehetnének.

Bár a csatolt képeken éppen nem az EFEB-es autók láthatók, de akár lehetnének a mieink is

– mondta Nádor Balázs, aki azt is közölte, hogy volt rá alkalom, hogy nem fért be minden autójuk a parkolóba, ami pedig a Villányi úton parkolt, azt ellopták.

A lap munkatársai az üggyel kapcsolatban megkeresték a szomszédos irodaházat is, a Ménesi Office Center irodáit bérbe adó ingatlankezelő cég nem válaszolt a kérdésekre.

Nyitókép: Google Street View

#Belföld#szent margit gimnázium#luxusautó#udvar#parkolás

Címlapról ajánljuk