Belföld

Orbán Viktor kis híján orra bukott a Szépművészeti Múzeumban

rtl.hurtl.hu

2023. szeptember 14. 12:04

Orbán Viktor miniszterelnök a Budapesti Demográfiai Fórumra érkezett a Szépművészeti Múzeumba, ahol megbotlott egy küszöbben, majd kis híján orra bukott. 

Orbán Viktor belépett a Szépművészeti Múzeumba, és majdnem hasra esett – írja a Blikk.

A lap megosztott egy enyhén elmosódott fotót, amelyen az látható, amint a miniszterelnök elbotlik egy küszöbben, majd kis híján elesik. Mint írják, nagyobb baj nem történt, de a miniszterelnök láthatóan meglepődött.

Orbán Viktor a Budapesti Demográfiai Csúcsra érkezett, ahol dél körül beszédet mond. A rendezvényt a családpárti erők legnagyobb nemzetközi fórumaként hirdették meg, az eseményt szeptember 14-15-én tartják a Szépművészeti Múzeumban. A milliárdokért rendezett fórumról itt írtunk részletesen.

A lap arról ír, hogy rendkívül szigorú beléptetési szabályok vannak érvényben az eseményen. A múzeum nagyterme tele van, Orbán délelőtt érkezett meg a helyszínre. A kétnapos rendezvényen többek közt Novák Katalin köztársasági elnök, Giorgia Meloni olasz miniszterelnök, Aleksandar Vucic szerb államfő, valamint Rumen Radev bolgár elnök is felszólal.

Nyitókép: Orbán Viktor miniszterelnök és Erdő Péter bíboros, esztergomi-budapesti érsek az V. Budapesti Demográfiai Csúcs első napján a Szépművészeti Múzeumban 2023. szeptember 14-én. Középen Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója. Benko Vivien Cher / MTI / Miniszterelnöki Sajtóiroda

 

#Belföld#orbán viktor#elesett#szépművészeti múzeum

Címlapról ajánljuk