Belföld

Rose d'Or feliratú gumicsónak tűnt fel a Balatonnál

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 28. 15:11

Rose D'or feliratú gumicsónak jelent meg a Balatonnál, a Tábor fesztiválon, amit az esemény egyik fellépőjének koncertjére vittek a rajongók. 

Rose d'Or feliratú gumicsónak tűnt fel a Balatonnál, a Tábor fesztiválon. Az alsóörsi eseményen a Fish! zenekar koncertjére vitte magával valaki a gumicsónakot, amire Mészárosék luxusjachtjának nevét festették fel, bizonyára a fricskázás jegyében, írja a Blikk.

Az ominózus gumicsónakról fotókat is megosztott a lap. 

Tény, az igazi Arany Rózsa vélhetően felkarcolná a magyar tenger medrét, ugyanis nem mindennapi jachtról van szó: az Euroleasing Zrt. a tulajdonosa annak a Rose d’Or nevű luxusjachtnak, amely 27 milliárd forintba kerül, 62 méter hosszú, és amelynek fedélzetén lefotózta a 444.hu Mészáros Lőrincet és feleségét, a volt tévés Várkonyi Andreát.

Az Euroleasing Mészáros Lőrinc bankjának, a Magyar Bankholdingnak a cége. A jacht eddig megjárta többek közt Máltát, Szicíliát, Nápolyt, Capri szigetét, Monacót és Cannes-t is.

A tavalyi évet egyébként 1,6 milliárdos veszteséggel zárta a lízingcég, és a jacht a társaság eredményei alapján a 2,4 milliárdos fenntartási költségeit sem tudná kifizetni. Gulyás Gergely miniszter nemrégiben üzent Mészáros Lőrincnek, és az RTL Híradónak azt mondta: „kisebb hajót, nagyobb szerénységet vár”.

Nyitókép: Bérelhető csúszdás vízibiciklik a Balaton partján, a zamárdi szabadstrandon. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

 

#Belföld#rose d'or#balaton#mészáros lőrinc#Luxusjacht#gumicsónak#fesztivál

Címlapról ajánljuk