Belföld

Páncélszekrényt állítottak Mészáros Lőrinc budai villája elé

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 24. 12:54

„Adjátok vissza, amit elvettetek tőlünk! A magyarok” – áll a szekrényen.

Keresztény Zoltán nyár eleje óta több figyelemfelhívó-tiltakozó akciót is szervezett, most éppen egy jelentős méretű páncélszekrényt állított Mészáros Lőrinc budai luxusvillája elé, szúrta ki a 444.

Mint arról beszámoltunk, a jogász és aktivista Keresztény júliusban egy gyermekkoporsót vitt Orbán Viktor miniszterelnök házához, és ő volt az, aki fekete fóliával takarta le június elején a Csákberényben orosz katonák által felavatott II. világháborús szovjet emlékművet.

„Mészáros Lőrinc luxusvillájánál jártunk. Mégpedig azért, mert Orbán Viktor miniszterelnök elvtárs nemrég azt kérdezte Brüsszelben, hogy hol a magyarok uniós pénze? Nos, kedves miniszterelnök elvtárs ott van a magyarok uniós pénze, bent abban a luxusvillában, az óriási páncélszekrényben és az onnan felügyelt bankszámlákon” – írja friss Facebook-bejegyzésében Keresztény Zoltán.

Majd így folytatja:

Ezért mi is vittünk oda egy páncélszekrényt, amibe kérjük vissza, a magyaroknak járó, igazságtalanul elvett uniós milliárdokat. Kérjük vissza, mert szükségünk van rá: kell kórházra, iskolára, vasútra, rezsire és a fiatalok jövőjére. Szerintem, nem keresztényi cselekedet elvenni a másét.

 

Nyitókép: Facebook

#Belföld#mészáros lőrinc#villa#XII. kerület#páncélszekrény#keresztény zoltán

Címlapról ajánljuk