Belföld

Somogyi András: Orbánescu hergel

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 3. 14:02

Somogyi András parodista ismét elemezte az elmúlt hetek történéseit.

Somogyi András humorista Szijjártó Péter újabb akkumulátorgyár építéséről szóló kijelentéseire reagálva azt mondta, hogy külföldi munkásoknak teremtenek Magyarországon új munkahelyeket, majd Szijjártó Péter hangján helyesbített, hogy „magyar munkásoknak”.

Novák Katalin, a Sándor-palota kis hableánya átúszta a Balatont, jaj, de ügyes!

– mondta Somogyi a köztársasági elnök Balaton-átúszására utalva. Arra a kijelentésre, miszerint csak Magyarországon lehet átúszni a Balatont azt mondta, hogy „nem mondod, köszönjük a felvilágosítást, azt hittük, más országban is van Balaton”.

Orbán Viktorral kapcsolatban elmondta, hogy szerinte azért nem utalták el Magyarországnak az uniós forrásokat, hanem azért, mert „loptak, csaltak, hazudtak, magukra költötték”.

Korruptak vagyunk

– mondta Orbán Viktor hangján a parodista.

@somogyiandras A köztrágyasági elnök megúszta, Orbánescu hergel, akkugyár Nyíregyházán! | Somogyi András | Találkozzunk Miskolcon, Szombathelyen, Esztergomban, Nyíregyházán, Győrben, Érden, Szegeden, Debrecenben, Pécsen, Székesfehérváron, Budapesten, ahová december 30-án is várlak benneteket egy előszilveszteri gálaestre, ahol találkozhatsz Taxis Józsival is. További helyszínek és jegyek a profilomban rögzített linken olvashatók! #somogyiandrás #somogyistandup #standupcomedy #standup #humor #humortiktok #nyíregyháza #győr #érd #szeged #debrecen #pécs #székesfehérvár #budapest #szombathely #miskolc #esztergom #foryou #fy #fyp #pusztuljonforyouba #akkugyár ♬ eredeti hang - Somogyi András

 

Nyitókép: TikTok

#Belföld#somogyi andrás#parodista#akkugyár#novák katalin

Címlapról ajánljuk