Bulvár

Somogyi András Tóth Gabiról: A Fidesz Beyoncé-ja valószínűleg ezzel akarta kiűzni Orbánból az ördögöt

rtl.hurtl.hu

2023. június 27. 6:34

„Ezek összecserélhették a Viktorral a gyógyszereiket” – véli videójában a humorista.

„A közmédia, azaz a Fidesz, Tóth Gabit választotta az év énekesnőjének. Orbán Récsöl barátnője csak úgy sikert sikerre halmoz. Na, igen, Barátok közt NER-es kiadásban” – kezdi Somogyi András új videóját.

@somogyiandras Tóth Gabi az év énekesnője, Vége az árstopnak, Tankok Hatvanpusztán! | Somogyi András | Találkozzunk Nyíregyházán, Győrben, Érden, Szegeden, Debrecenben, Pécsen, Székesfehérváron, Budapesten. További helyszínek és jegyek a profilomban rögzített linken olvashatók! #somogyiandrás #somogyistandup #standup #humor #humortiktok #standupcomedy #comedyvideo #nyíregyháza #győr #érd #szeged #debrecen #pécs #székesfehérvár #budapest #fy #foryou #pusztuljonforyouba #fyp ♬ eredeti hang - Somogyi András

 

A humorista hasonló tónusban folytatja: „Megérdemli eztet a díjat a Gabi, aztat nézed, hogy énekel! Te, ez veszélyesebb, mint Brüsszel. Ezek összecserélhették a Viktorral a gyógyszereiket.”

Mint arról beszámoltunk,Tóth Gabit számos kritika érte, miután elterjedt egy videó róla, ahol egy Beyoncé-dalt énekel. A kritikára az énekes egy TikTok videóban reagált.

 

A Fidesz Beyoncé-ja valószínűleg ezzel a produkcióval akarta kiűzni Orbánból az ördögöt. Aztat mondta a Gabi, hogy őt csak azért bántja mindenki, mert igaz keresztény, és erős a hite. Édes kis kamumatyóm, elmondanám neked, hogy nem a hiteddel, hanem a hitelességeddel van a gond. Elvégezted a Fidesz gyorstalpnyalóját, oszt mindjárt beindult a karriered is

– adja meg a végső döfést a komikus.

Nyitókép: TikTok

#Bulvár#somogyi andrás#tóth gabi#humorista#orbán viktor#Orbán Ráhel

Címlapról ajánljuk