Belföld

Somogyi András a vidéki rókázásról: A felcsúti szotyiköpő minielnök ismét megmutatta, ki is ő valójában

rtl.hurtl.hu

2023. július 10. 14:37

„Bármit aláírok. Tedd elém, tedd elém, közben oda se nézek. Elvégre én vagyok Orbán pennája!” – mondta a humorista Novák Katalint parodizálva a státusztörvény aláírásának apropóján.

Kajdi Csaba stílusában előadott közéleti híradót töltött fel a YouTube-ra Somogyi András humorista, aki többek között a Orbánék vidéki rókázásáról, a státusztörvény elfogadásáról és aláírásáról, továbbá az „Európai Unió megszűnéséről” is beszélt.

Hadházy Ákos független képviselő a parlamentben próbálta toszkánai kirándulásáról kérdezni a miniszterelnököt, aki válasz helyett szőrét hullató, rossz vidéki rókának nevezte a független képviselőt:


Somogyi Hadházy videóját bevágva a múlt heti parlamenti incidensről megjegyzi:

Hű, de kemény csapat. Ott voltak a felcsúti Don körül a kutyuskái. A NER csivavája, az akksis Petiminiszter milyen aranyosan csaholt a poénjai alatt, miközben ő válaszadás helyett csak kínos vigyorral az arcán heherészett.

A humorista megjegyezte, hogy milyen keresztényi viselkedést tanúsítottak Orbánék, majd elmondta, 

Elég kiábrándító egy vezetőtől ez a proli, ócska, tróger stílus, ahogy itt játssza a csicskái előtt a kiskirályt. Nem kell aggódni, minket is így röhögnek ki a hátunk mögött. A felcsúti szotyiköpő minielnök ismét megmutatta, hogy ki is ő valójában. 

Somogyi a státusztörvénnyel folytatta, megemlítve, hogy a törvény megszavazása után még több tanár hagyja ott a pályát. 

Nem baj, már úgy sincsenek sokan. Végre sikerült ezt is tönkretenni. Ide anyukám, tanult emberek nem köllenek. Egy olyan országban úgy sem kell színvonalas oktatás, amiben Németh Szilárd és Győzike a nemzet szellemi erőforrása. Tyí, a NER tudományos tagozata.


 

Hozzászólna?

 

Nyitókép: Somogyi András / TikTok

#Belföld#hadházy ákos#somogyi andrás#orbán viktor#róka#vidéki róka#komikus#parlament

Címlapról ajánljuk