Belföld

Kiderült, mivel tölti idejét Herczeg Zoltán a házi őrizetben

rtl.hurtl.hu

2023. június 26. 6:47

Az előzetesből nemrégiben kiengedett divatguru hasznosan tölti a házi őrizetet: elindította webshopját és könyvet ír, sőt most családi segítséggel fogott lakásfelújításba, ami elmondása szerint már régóta váratott magára.

„A testvéremmel és a kedvesem testvérével vágtunk bele, festünk, tapétázunk, mindent átvariálunk, az egész lakás új, friss dizájnt kap” – árulta el Herczeg Zoltán a Blikknek, aki most belekezdett lakásának régóta halogatott felújításába. 

A lap a divattervező a jelek szerint hasznosan tölti a házi őrizetet: elindította webshopját és könyvet ír, sőt most családi segítséggel fogott lakásfelújításba, ami elmondása szerint már régóta várat magára. Herczeg csupán heti egyszer, hétfőnként hagyhatja el a lakását, akkor is mindössze két órára, amíg az ügyeit intézi.

Mariannal úgy terveztük, hogy amikor megvalósítjuk az ökofarmunkat, ahol élni fogunk, előtte mindenképpen rendbe tesszük a lakást, hiszen ide járunk majd vissza, ott pedig biztosan sok munkánk lesz az első időkben. A börtön ugyan közbeszólt, de ha már így alakult, hogy házi őrizetben vagyok, igyekszem hasznosan eltölteni ezt az időszakot

– mesélte el a divatguru.

Hozzátette, utoljára csaknem hét éve újították a lakást, és most „reggeltől estig” ezen dolgoznak. Az is kiderült, hogy Herczeg Zoltánt barátai gyakran meglátogatják, de rendszeresen kap ajándékokat olyanoktól is, akiket nem is ismer.

Mint arról beszámoltunk, fél év után kiengedték előzetes börtönbüntetéséből Herczeg Zoltán divattervezőt, akit egy másik férfival együtt drogkereskedelemmel vádoltak meg. A divatguru szabadulása után a Fókusznak adott exkluzív interjút.

Nyitókép: RTL

#Belföld#herczeg zoltán#divattervező#háziőrizet#lakásfelújítás

Címlapról ajánljuk