Belföld

Felhívta a rendőröket egy pest megyei férfi, hogy öngyilkos akar lenni, addig beszéltette a hívásfogadó, míg odaértek a társai

rtl.hurtl.hu

2023. június 23. 18:24

Aki időt nyer, életet nyer.

Segélyhívás futott be a rendőrségre a napokban, amiben a bejelentő elmondta, a házában megnyitott egy gázpalackot és öngyilkos akar lenni – írja a police.hu. A 43 éves férfi elkeseredetten vázolta, hogy alkoholproblémái vannak, családja elhagyta, ezért boldogtalan, már nincs miért élnie.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában Skrinyár Józsefné zászlós fogadta a hívást, aki késlekedés nélkül a címre indította a rendőri egységeket, azok kiérkezéséig szóval tartotta a férfit.


Amikor a rendőrök a helyszínre értek, azonnal lekapcsolták a villanyórát és a kültéri gázcsapot. Amikor a ház elsötétült, a férfi megijedt, de a vonal másik végén tartózkodó zászlós megnyugtatta, a rendőrök voltak azok és segíteni érkeztek, bizalommal engedje be őket.

A férfi együttműködő volt, az egyenruhások vigyáztak rá, míg a mentőszolgálat munkatársai megérkeztek, akik kórházba vitték.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: Illusztráció / pixabay.com

#Belföld#rendőrség#bejelentés#öngyilkosság#alkoholista

Címlapról ajánljuk