Belföld

Német hercegné mentette meg a Tápióbicskén folyóba esett ittas férfit

rtl.hurtl.hu

2023. május 19. 21:14

Maja von Hohenzollern egy állatvédelmi projekt miatt jött Magyarországra, nem várt kalandokban volt része. 

Kalandosra sikerült Maja von Hohenzollern, német hercegné arisztokrata magyarországi látogatása: az arisztokrata nő megmentett egy folyóba zuhant, ittas állapotban arccal a vízben fekvő férfit Tápióbicskén – írja az Index.

Maja egy állatvédelmi projekt miatt jött Magyarországra, Ovádi Péter miniszteri biztossal közösen meglátogatták az épülő tápióbicskei állatmenhelyet is. A hivatalos program után a hercegnő kutyát sétáltatott, amikor megpillantott egy bicikliző férfit a Tápió folyó partján. Először hazavitte a kutyákat, de utána úgy érezte, vissza kell mennie megnézni, jól van-e a férfi.

Visszaszaladtam a kis folyóhoz, csak a biciklit láttam. A férfi a arccal lefelé feküdt a víz alatt a és mozdulatlan volt! Beugrottam a folyóba és kihúztam az élettelen férfit a partra. Nem lélegzett, arca és ajkai kékek voltak 

– írta az Instagramon Maja von Hohenzollern.

Hozzátette, eleinte nagyon megijedt, mert azt hitte, a férfi már halott. Elmondása szerint stabil oldalfekvésbe helyezte, majd elkezdte ütögetni a hátát és mellkasi kompressziót is alkalmazott. Ezt követően a férfi magához tért, a nő pedig kihívta a mentőket. A német hercegnő szerint a bajba jutott férfi részeg volt, nem is érezte jól magát, ezért a mentők kiérkezésééig vele maradt.

Nyitókép: Franziska Krug / Getty Images

#Belföld#német#hercegné#tápióbicske#részeg férfi#megmentette

Címlapról ajánljuk