Belföld

Videó: Orbán Ráhel vezette cég tervezte meg a Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bank új arculatát

rtl.hurtl.hu

2023. április 25. 14:30

Van look, meg feel is.

Megbízták Orbán Ráhelt, a BDPST Koncept ügyvezetőjét, Orbán Viktor lányát a férje, Tiborcz István érdekeltségébe tartozó Gránit Bank arculatának megújításával, írja a Média1. Orbán arról beszélt: „A BDPST Koncept minden ügyfél esetében a narratívát keresi. A Gránit Banknál egyértelmű volt, hogy a digitalizációra építünk »look and feel« megoldásokkal”.

Hozzátette: „A kutatások is megmutatták, hogy növekszik a digitális lehetőségek iránt az igény, és a felgyorsult világban az ügyfeleknek nincs elég szabadidejük, a célcsoportunkra a tudatosság jellemző, fontos számukra az időhatékonyság.”

A film során szerettük volna kihangsúlyozni, hogy a Gránit Bank nem időt vesz el tőled, hanem, »Ott vagyunk Neked«, hogy nyugodtan megélhesd a fontos pillanatokat

– mondta. Orbán cége a kreatív koncepcióért felelős, az új arculatot pedig a Graphasel Design Studio készítette. A BDPST Koncept a BDPST Ingatlanforgalmazó és Beruházó Zrt. leányvállalataként Orbán Viktor miniszterelnök veje, Tiborcz István érdekeltsége. A cég ügyvezetője pedig Tiborcz felesége, a miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel.

Alább az imázsfilm:


Orbán Ráhel ezen filmje legalább napvilágot látott, nem úgy, mint a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) országimázsprojektje, amibe szintén a miniszterelnök lánya segített be. Erre az alkotásra 2,3 milliárd közpénzt kapott az MTÜ, de négy éve szinte semmit sem tudni róla.

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

#Belföld#Orbán Ráhel#tiborcz istván#gránit bank#arculat

Címlapról ajánljuk