Belföld

A csalásért elítélt Kupper András volt cégével szerződött újra Horváth Csaba kerülete

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 1. 11:07

Kupper András volt cége felel a XIV. kerületi parkolóautomaták üzemkész állapotban tartásáért. Nem volt választásunk – nyilatkozta a zuglói polgármester.

Zugló újra a csalásért elítélt Kupper András volt cégével szerződött a parkolóautomaták üzemkész állapotban tartására,  a kerület a C-Ware Kft.-t bízta meg a parkolóautomaták „üzemkész állapotának biztosításával”, írja a Népszava. 

Mint írják, a naponkénti ellenőrzésre, karbantartásra, eseti hibaelhárításra, vandalizmusból eredő rongálások megszüntetésére kötött szerződés egy évre szól, értéke nettó 168,7 millió forint

„Nem volt választásunk. Nem hosszabbítottuk meg a szerződést, inkább új közbeszerzési eljárást indítottunk. A tenderre egyetlen ajánlat érkezett, a C-Ware Kft.-től. Az új szerződés egy évre szól, addig megpróbálunk jobb konstrukciót kidolgozni” – válaszolta a Népszava kérdésére Horváth Csaba, Zugló polgármestere.

A lap emlékeztet rá: a C-Ware Kft. a fővárosi parkolási piacon korábban egyeduralkodónak számító, később perbe vont Centrum Parkoló Kft. tulajdonosához, a csalásért jogerősen elítélt Kupper Andráshoz (a fideszes politikus azonos nevű nagybátyja) köthető.

Nyitókép: Szigetváry Zsolt / MTI

#Belföld#horváth csaba#mszp#zugló#kupper andrás

Címlapról ajánljuk