Belföld

Egy edző azt állítja, feljelentette annak a magyar kisfiúnak a szüleit, aki lefutotta a szarajevói maratont

rtl.hurtl.hu

2022. július 23. 17:38

Az edző szerint hiába jelzi számos szülő, szakedző, testnevelő tanár a közvetlen környezetükből, egyszerűen nem értik meg a kizsigereléssel járó veszélyeket.

Július elején az rtl.hu is beszámolt arról a tízéves, magyar kisfiúról, aki 36 fokban lefutotta a szarajevói maratont. A fiú szülei a Facebookon folyamatosan beszámolnak arról, hogy nagyobb és kisebb fiuk milyen sportteljesítményeket érnek el. Most a Blikk szúrta ki, hogy Csontos Imre futóedző a Facebookon azt állítja: rendőrségi feljelentést tett a szülők ellen gondatlanság miatt.

…(És más "lépéseket" is tettem, de ezeket sajnos nem írhatom le) a két gyermek védelmében, mivel sok mindent olvastam a blogjukban, és a kisebbik testvérrel is elkezdték azt, amivel a nagyobbikban is károkat tettek már. Ha láttok ilyesfajta magatartást, kérlek ne habozzatok jelenteni a megfelelő szervnek, vagy legalább nekem írjatok meg, és ránézek az ügyre

– írta többek között hosszú bejegyzésében az edző, aki részletesen kifejtette, miért tette meg a feljelentést. Ennek tényéről a Blikk érdeklődött a rendőrségnél, ám cikkük megjelenéséig nem kaptak választ. 


Nyitókép: Jordan Siemens / Getty Images

#Belföld#csontos imre#lóci#olivér#lóci és olivér megcsinálja#szarajevó#maraton#feljelentés

Címlapról ajánljuk