Baleset-bűnügy

Rejtélyes emberi lábra bukkantak a New York-i metróban

rtl.hurtl.hu

2024. február 20. 19:05

Egy ismeretlen ember lábára bukkantak a metrósínek között New Yorkban. A nyomozók szerint rejtély, hogyan kerülhetett oda. 

Egy emberi lábat találtak a metrósínek között Bronxban, New Yorkban. A nyomozók jelenleg is próbálják kideríteni, kihez tartozik a végtag, illetve hogyan kerülhetett oda – írja a Guardian.

A hatóságok egyelőre nem tudták megerősíteni, hogy a láb férfihoz vagy nőhöz tartozott-e, ahogy azt sem, hogy a végtag mekkora része került elő. A brit lap megjegyzi: nem ez volt az egyetlen hátborzongató incidens az utóbbi időben a New York-ti metróban.

Nemrég egy csellistát ütöttek le egy fém vizes palackkal, valamint egy tömeges lövöldözés is volt egy bronxi megállóban, amiben egy ember meghalt. Hétfő este egy 57 éves férfit holtan találtak az egyik metrókocsiban, akinek közelében kábítószerhasználatra utaló tárgyakat találtak, ám a halál pontos okának megállapításán jelenleg is dolgoznak.

A mostani hátborzongató felfedezés vélhetően nem fogja az embereket arra ösztönözni, hogy a tömegközlekedéssel utazzanak. A New York-i rendőrség szerint ráadásul a metróban előforduló bűnözés mértéke az év eleje óta 22 százalékkal nőtt.  

Nyitókép: Lucas Jackson / File Photo via Reuters

#Baleset-bűnügy#new york#metró#emberi maradvány#láb#végtag#Bronx

Címlapról ajánljuk