Baleset-bűnügy

Lezuhant a negyedikről és meghalt egy diák a gyulafehérvári katonai gimnáziumban

rtl.hurtl.hu

2024. január 11. 14:05

A 15 éves fiú életét a helyszínre siető mentősök már nem tudták megmenteni, az ügy körülményeit a katonai ügyészség vizsgálja.

Meghalt a gyulafehérvári Mihai Viteazul Katonai Főgimnázium egyik kilencedikes tanulója csütörtökön, miután lezuhant az iskola épületének negyedik emeletéről – írja a Maszol.ro.

A hírt Ioana Popa, a főgimnázium szóvivője is megerősítette. A tanulót megpróbálták újraéleszteni a helyszínre érkező mentők, de már nem tudták megmenteni a 15 éves Máramaros megyei fiú életét. Az ügy körülményeit a katonai ügyészség vizsgálja.

A portál információi szerint a gimnazista katonai ruhában jelent meg a reggeli névsorolvasáson, majd visszavonult a szobájába, amely az épület negyedik emeletén található. Szobájában átöltözött, majd nem sokkal később, reggel 8 óra körül találták meg eszméletlen állapotban az épület előtt – közölte a katonai intézmény a tragédia után. 

A fiút egyébként a gimnáziumi felvételi alkalmával tartott pszichológiai vizsgálaton alkalmasnak találták.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

 

#Baleset-bűnügy#gyulafehérvár#gimnázium#katonai#iskola#diák#lezuhant#meghalt

Címlapról ajánljuk