Baleset-bűnügy

Újabb halálos tűzeset: meghalt egy férfi és kutyája Nógrád megyében

rtl.hurtl.hu

2023. december 16. 20:32

A reggeli markazi tragédia után szombat este újabb halálos tűzeset történt. Egyházasdengelegen kigyulladt egy családi ház, az épület oltása közben egy férfi holttestét találták meg, a tűzben egy kutya is elpusztult.

A reggeli markazi tragédia után szombat este újabb halálos tűzeset történt – közölte a Katasztrófavédelem honlapján.

Mint írják, este fél nyolckor érkezett a bejelentés, amely szerint a Nógrád megyei Egyházasdengelegen füst áramlik egy épületből, amelyben valaki tartózkodik. A százharminc négyzetméteres családi házhoz négy járművel vonultak ki a tűzoltók. 

Az épület oltása közben egy férfi holttestét találták meg, a tűzben egy kutya is elpusztult.

A tájékoztatás szerint egy ágy és annak környezete égett öt négyzetméteren, amelyet a tűzoltók eloltottak. A tűz pontos keletkezési helyét, idejét és okát a katasztrófavédelem tűzvizsgálati eljárás keretében vizsgálja.

Mint arról a Híradó is beszámolt, szombaton felrobbant egy családi ház a Heves megyei Markazon. Az épületben egy 90 éves férfi lakott, akinek oltás közben találták meg az összeégett holttestét. A robbanás olyan erejű volt, hogy az épület egyik része szinte teljesen megsemmisült, több háznyi távolságra is találtak törmeléket a tűzoltók. A házban vezetékes gázt használtak, feltehetően az robbant be, de hogy mitől, azt még nem tudni.

Nyitókép: Google Térkép

 

#Baleset-bűnügy#halálos tűz#nógrád megye#egyházasdengeleg#családi ház#haláleset#kutya#elpusztult#markaz#katasztrófavédelem

Címlapról ajánljuk