Baleset-bűnügy

Rázuhanó öngyilkos miatt halt meg Erzsébet – kicsi lánya a nagymamáját tekinti édesanyjának

rtl.hurtl.hu

2023. november 26. 8:01

Három éve egy férfi az egyik újbudai panelház 14. emeletéről a mélybe vetette magát, és a fatális véletlen folytán a házból kilépő Erzsébetre zuhant. Az anya meghalt, a vele lévő két gyermeknek nem esett bántódása, azóta a nő özvegye egyedül neveli a két kisgyerekét. A családnak mostanra sikerült feldolgoznia a tragédiát.

Nagymamáját tekinti édesanyjának Bogi, aki alig ismerhette anyukáját. Erzsébetre három éve ráesett egy öngyilkos férfi.

Mint arról mi is beszámoltunk, 2020. július 31-én megdöbbentő öngyilkosság történt Kelenföldön: egy férfi kiugrott egy az egyik panelház 14. emeletéről, majd akaratán kívül rázuhant, és magával vitte a halálba azt a kétgyermekes édesanyát is, aki éppen akkor lépett ki családjával a társasház ajtaján.

Erzsébet maga előtt tolta babakocsiban hat hónapos kislányát, és vele volt a három és fél éves kisfia, valamint férje is. Az öngyilkos férfi és Erzsébet életét vesztette a tragédiában, a családapa, Bronz Gábor pedig azóta egyedül neveli a két gyermeket. Gábor most a Blikknek beszélt arról, hogy

ha elfelejteni nem is tudják, mostanra sikerült feldolgozniuk a tragédiát.

„Minden egész jól alakul mostanában” – fogalmazott Gábor. Mint mesélte, Bogi most hagyta ott a bölcsődét és kezdte el az ovit, Márton pedig első osztályos az iskolában, a sulikezdés is jól sikerült. Bogi eleven kislány lett, sokszor piszkálja bátyját. Gábor elmondta, hogy 

kislánya, aki jóformán nem is ismerte édesanyját, most második anyjának tartja nagyiját.  

Gábor egyébként készen állna egy párkapcsolatra is, de azt nem tartja kizártnak, hogy életében már soha nem lesz olyan nagy szerelem, mint amilyen Erzsébet volt. „Meg kell barátkoznom a gondolattal, hogy a nagy szerelem már nem jön el az életemben” – mondta.

Gáborral a tragédia után a Híradó készített megrázó interjút:


Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Nyitókép: RTL

 

#Baleset-bűnügy#bronz gábor#újbuda#tragédia#öngyilkos#kislány#nagymama#édesanya

Címlapról ajánljuk