Baleset-bűnügy

Több mint 705 év börtönre ítéltek egy pedofil férfidadust

rtl.hurtl.hu

2023. november 20. 20:54

Kiváló, profi gyermekgondozóként hirdette magát, majd tizenhat kisfiút bántalmazott.

705 évtől életfogytig tartó börtönbüntetésre ítéltek egy férfi dadust, mert szexuálisan molesztált 16, a felügyelete alatt álló fiút, egy másiknak pedig szexuálisan tartalmú anyagokat mutatott a gyerekekről.

A 34 éves Matthew Antonio Zakrzewskit, aki több családnak is dolgozott Dél-Kaliforniában, 34 bűncselekményért ítélték el, köztük 27 rendbeli, 14 év alatti kiskorúval elkövetett fajtalankodásért – írja az Orange megyei kerületi ügyészség sajtóközleményére hivatkozva a People.

Zakrzewskit még 2019-ben tartóztatták le, miután egy házaspár elmondta a Laguna Beach-i rendőrségnek, hogy a férfi illetlenül megérintette a fiukat. A rendőrség a nyomozás során megállapította, hogy Zakrzewski 2014. január 1. és 2019. május 17. között több fiút is molesztált. A dadus 2 és 12 év közötti fiúkra támadt rá, és gyakran filmre vette a visszaéléseket.

Zakrzewski a gyermekgondozói szolgáltatásait a weboldalán reklámozta, ahol „az eredeti Sitter Buddy”-nak, illetve „manny”-ként nevezte magát. Különféle szolgáltatásokat kínált, többek között mentorálást, valamint éjszakai és vakációs bébiszitterkedést is.

Todd Spitzer kerületi ügyész egy nyilatkozatban arról beszélt, hogy a férfi tizenhét kisfiútól vette el az ártatlan, az értékes és a gondtalan gyermekkort. 

„A gyerekek nem úgy születnek, hogy tudják, hogyan kell hazudni, de ez a manipulátor megtanította ezeket a nagyon fiatal gyerekeket hazudni, és titkolózni a saját szüleik előtt” – tette hozzá. 

A gyermekek szexuális kizsákmányolása a legkisebb lelkek elpusztítására szolgál. Ez a mosoly és kacagás álcája alatt működő szörnyeteg a legborzasztóbb és legkiszámíthatóbb manipulációt folytatta, hogy továbbra is korlátlan hozzáférést kapjon ahhoz, amit ezek a szülők a legjobban becsülnek – a gyermekeikhez

– folytatta.

Az ítélethirdetés során az áldozatok szülei hatásvizsgálati nyilatkozatokat olvastak fel. Egy kétéves gyermek édesanyja azt mondta: megszakad a szíve, amiért soha nem fog találkozni azzal az emberrel, aki a fia lehetett volna, ha nem éri egy ekkora trauma.

Nyitókép: Laguna Beach PD

#Baleset-bűnügy#pedofil#molesztálás#laguna beach#rendőrség#dadus#dada

Címlapról ajánljuk