Baleset-bűnügy

3,6 millió forintnyi kokaint találtak egy brit nagymamánál

rtl.hurtl.hu

2023. november 12. 13:02

A 62 éves brit nagymamát a bíróság 18 hónap börtönbüntetésre ítélte.

Egy rendőrségi razzia során 8500 font, vagyis átszámolva mintegy 3,6 millió forint értékű kokain került elő egy brit nagymama otthonából, írja a Daily Mail.

A 62 éves, northamptonshire-i Julie Cobley a gyanú szerint drogot hagyott a kukái mellett, és kis zacskókat ragasztott a postaládájába, hogy ügyfelei átvehessék, majd cserébe pénzt dobtak bele. Az egyik szomszédja akkor kezdett gyanakodni, amikor az éjszaka közepén érkeztek a látogatók, akik soha nem csengettek vagy mentek be a nagyihoz.

A településen élők rendszeresen látták, amint kutyáit sétáltatja, kimondattan népszerű volt köreikben (bár bizonyára voltak jelei a drogdíler-életmódnak, ugyanis az idős asszony egy luxusautóval közlekedett). „Ő volt a falu lelke, mindenki ismerte. Éppen ezért olyan megdöbbentő, hogy az otthonából kokaint árult” – mondta a brit lapnak az egyik helyi lakos.

A bíróság az asszonyt 18 hónap börtönbüntetésre ítélte – 1 évre felfüggesztve –, valamint 187 font pénzbírság és 230 font perköltség megfizetésére kötelezte.

Nyitókép (illusztráció): Getty Images

#Baleset-bűnügy#nagymama#drogdíler#kábítószer-kereskedelem#kokain

Címlapról ajánljuk