Baleset-bűnügy

Családi drogbiznisz: anyósa, felesége és szeretője segítette a drogdealer férfifodrászt

rtl.hurtl.hu

2023. október 19. 9:06

Borbélyüzletét használta drogdepóként egy 24 éves kisújszállási férfi, a drogterjesztésbe beszervezte a feleségét, az anyósát, de még a szeretőjét is.

Drogkereskedelem gyanújával fogtak el egy 27 éves, férfifodrászként dolgozó kisújszállási férfit, aki borbélyüzletében tárolta a kábítószert – közölte a Készenléti Rendőrség. A police.hu oldalon megjelent közlemény szerint a drogkereskedelembe beszervezte 23 éves feleségét, 41 éves anyósát, és még 22 éves szeretőjét is.

A férfi hol a feleségével, hol a barátnőjével ment nyélbe ütni az üzletet. Az előre kiporciózott drogot ilyenkor vagy az alsónadrágjába rejtette el, vagy a nők melltartójába. Az anyósa segített a kábítószer tárolására szolgáló ingatlanok bérlésében, illetve a bűnös tevékenységből származó vagyon kezelésében.

Családi drogbiznisz: anyósa, felesége és szeretője segítette a drogdealer férfifodrászt
Fotó: police.hu

A bizonyítékok alapján az illegális üzletet tavasz óta működtette a család. Volt, hogy fogyasztóknak adtak el a kábítószerből, de jó néhány terjesztővel is kapcsolatban álltak. A házaspár a bevételekből rövid időn belül nagy vagyonra tett szert. Új ingatlant vásároltak, és cserélgették nagy értékű gépkocsijaikat.    

A négy elkövetőt a KR NNI debreceni osztálya szeptember 27-én fogta el. Egyszerre négy helyen tartottak kutatásokat. A megtalált kábítószerek mellett különböző, porciózáshoz és csomagoláshoz használt tárgyakat és eszközöket is lefoglaltak a rendőrök a lakásokban, valamint a drogüzletekhez használt mobiltelefonokat.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#drog#kábítószer#dealer#díler#rendőrség#kisújszállás

Címlapról ajánljuk