Baleset-bűnügy

Meghalt egy kilencéves kisfiú Budapesten, miután rádőlt egy kőkerítés az iskolája előtt

rtl.hurtl.hu

2023. október 10. 9:52

Meghalt egy kilencéves kisfiú, miután kedd reggel egy teherautó egy pesterzsébeti iskola kerítéséhez ütközött. A kőkerítés kidőlt, és ráborult egy gyerekre. A balesetben a kisfiú édesanyja is megsérült.

Meghalt egy kilencéves gyerek, miután kedd reggel egy teherautó egy iskola udvarának ütközött. A tehergépkocsi kidöntötte a kőkerítést, amely rádőlt a kisfiúra, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a BRFK a police.hu oldalon.

A tájékoztatás szerint a baleset a XX. kerületben, a Mártírok útján történt. A gyermek édesanyja is megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

Meghalt egy kisfiú Budapesten, miután rádőlt egy kőkerítés
Fotó: police.hu

A Katasztrófavédelem ezzel párhuzamosan arról ír, hogy egy betonoszlopot döntött ki egy tehergépjármű a Temesvár utca közelében. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki a helyszínre, ahova a társhatóságok is megérkeztek. A Mártírok útján az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták, a baleset fennakadásokat okoz a tömegközlekedésben is.

A Telex cikke szerint az eset a Gyulai István Általános Iskola közelében történt. Az iskola a közösségi oldalán azt írta: „Tragédia történt az iskola előtt, az esemény a 3. a osztályt érinti.”


Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#kisfiú#meghalt#pesterzsébet#iskola#udvar#kerítés#halálos baleset

Címlapról ajánljuk