Baleset-bűnügy

Videó: 160-nal menekült a rendőrök elől a belvárosban bedrogozva, lopott motorral

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 29. 15:16

Halálos iramban: Pozsony Drift.

Pozsony belvárosában menekült a rendőrök elől több mint 160-nal egy bedrogozott motoros, akit hajmeresztő autós üldözés után fogtak el a hatóságok, írja a Paraméter a rendőrség információi alapján.

A járőrök röviddel 1:30 körül a pozsonyi Kazanská utcában két motorosra lettek figyelmesek, amint egymás mellett haladtak, az egyik járműn pedig nem volt rendszám. A rendőrök fény- és hangjelzéssel felszólították a motorosokat, hogy álljanak meg, ők viszont menekülni próbáltak.

Minden közlekedési táblát figyelmen kívül hagytak, és a forgalom többi résztvevőjét is veszélyeztették. A két motoros aztán szétvált, a rendőrök pedig azt üldözték tovább, amelyik közelebb volt hozzájuk.

A sofőr a menekülés végén leugrott a járműről, és egy parkban próbált elmenekülni. Itt érték utol, és fogták el őt a rendőrök. Az adatbázisból kiderült, hogy a KTM 690 DUKE típusú motorkerékpárt Ausztriában lopták el, a rajta szereplő rendszám pedig nem egyezik meg a nyilvántartásban jegyzetekkel. Ráadásul az orvosi vizsgálatok során amfetamin, metamfetamin és MDMA nyomait állapították meg a férfi szervezetében.

A pozsonyi rendőrség nem engedi beágyazni a videóit, úgyhogy ide kell kattintani, ha meg akarja nézni az üldözést.

Nyitókép: Facebook

#Baleset-bűnügy#drog#rendőr#motoros#pozsony#üldözés

Címlapról ajánljuk