Baleset-bűnügy

Megszólalt a holtan talált, dorogi édesapa özvegye: Senki ne keressen, mert nincs annyi erőm sem, hogy felfogjam

rtl.hurtl.hu

2023. április 18. 20:42

Nem tudja, hogy valaha tovább tud-e lépni.

Piliscsabán holtan találták meg azt a kétgyermekes dorogi családapát, aki április 14-én tűnt el. A 49 éves férfit korábban az Eltűnt Személyek Keresése Facebook-csoport is próbálta megtalálni. A lap kérdésére Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel, így a hatóságok általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálják a körülményeket. A családapa budapesti munkahelyére indult el vonattal a Nyugati pályaudvar felé.

A Bors számolt be a gyászoló feleség bejegyzéséről, amelyben úgy fogalmazott: „Minden önkéntesnek és a mentőcsapatoknak hálásan köszönöm azt az összefogást és segítséget, amit önzetlenül nyújtottak. A családomnak pedig azt, hogy mellettem vannak és támogatnak az életem legnehezebb és legpokolibb óráiban.”

Ezekkel a szavakkal búcsúztatta férjét:

Nem tudom, hogy ezen valaha majd tovább tudok-e lépni vagy megnyugodni és azt sem, hogy ezzel a gyötrő kínnal egyáltalán lehet-e még tovább létezni, de az biztos, hogy Isti a szívem és lelkem minden szeretetét magával vitte.

Hozzátette, hogy a közösen eltöltött húsz évükkel a szívében próbál meg túljutni élete legválságosabb pillanatain.

Csak a szerelmünk emlékeibe kapaszkodom, és a gyönyörű okos fiainkba, hogy ezt valahogy túl tudjam élni. Kérem szépen, senki ne keressen, mert nincs annyi erőm sem, hogy felfogjam és szembenézzek azzal, hogy ez a valóság és nem egy rémálom

– zárta sorait. 

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

#Baleset-bűnügy#dorog#eltűnt személy#gyászhír

Címlapról ajánljuk