Baleset-bűnügy

Rossz címre ment, agyonlőtték a 20 éves nőt

rtl.hurtl.hu

2023. április 18. 11:16

Barátaik házát keresték, amikor a 65 éves elkövető kijött a verandára, majd kétszer is rálőtt az autójukra.

Agyonlőttek egy nőt a New York állambeli Hebron városában, aki tévedésből egy magánútra hajtott fel, amikor barátja házat kereste – írja a Metro.co.uk.

A 20 éves Kaylin Gillis szombat este három másik emberrel utazott a vidéki városban, amikor a csoport rosszul kanyarodott be az ingatlanra. Megpróbáltak visszafordulni az autóval, de időközben megjelent az ingatlan gazdája is.

A 65 éves háztulajdonos kijött a verandára, majd kétszer is rálőtt az autójukra.

Az egyik lövés a nőt eltalálta, így a rendőrök azonnal hívták a mentőket is, azonban gondot jelentett, hogy a lövöldözés területén alig volt térerő. A mentősök végül nem tudták megmenteni a nő életét. Amikor a rendőrök megérkeztek az idős férfi házához, hogy kivizsgálják a lövöldözést, az elkövető nem volt hajlandó kijönni – közölte a rendőrség.

A hatóságok körülbelül egy órán keresztül beszéltek vele telefonon, majd személyesen is, mielőtt őrizetbe vették. A Kevin Monahan nevű gyanúsítottat a Warren megyei börtönbe szállították, másodfokon gyilkosság miatt emelnek vádat ellene.

Mint arról az rtl.hu is beszámolt, múlt csütörtökön hasonló tragédia történt. Egy háztulajdonos fejbe lőtt egy 16 éves fiút, aki tévedésből hozzá csöngetett be az amerikai Kansas Cityben lévő otthonában. A kamaszfiú kistestvéreit akarta hazavinni, de eltévesztette az utcákat, a történtek után életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az eset nagy felháborodást váltott ki, és több száz fős tüntetést is tartottak az eset helyszínénél.

Nyitókép: Pexels.com

#Baleset-bűnügy#agyonlőtték#new york#fegyver#ház#tulajdonos#felhajtó

Címlapról ajánljuk