Baleset-bűnügy

Az egyik legdurvább eset, amivel a magyar rendőrök valaha találkoztak: feldarabolta feleségét az orvos, mert nem volt otthon teafilter

rtl.hurtl.hu

2023. március 30. 15:02

A Facebookon osztotta meg a BRFK a vérfagyasztó esetet.

Felidézte a BRFK a Facebookon azt az 1993-as horroresetet, amelynek most lesz az évfordulója. Így foglalják össze röviden: „Nem volt otthon teafilter. Alig néhány óra múlva a beszerzés elmulasztásáért felelőssé tett fiatal doktornő a legkegyetlenebb horrorokba beillő módon több darabba vágva, részint a Dunában, részint egy erdő fái között ’bűnhődött’ a filterhiány miatt”.

A részletek: a pár egy idő után elhidegült egymástól, az érzelmek pedig akkor törtek ki belőlük, amikor vita alakult ki a kifogyott teafilter miatt. A vita másnap is folytatódott, és tettlegességig  fajult: a férj megfojtotta a nőt.

Ezután a holttestét konyhakéssel több darabba vágta, zsákba, sporttáskába rakta a végtagokat és a torzót, majd autója csomagtartójába tette a csomagokat. A lábakat az Árpád-hídról dobta a Dunába, felesége többi testrészét pedig Budapestet Fót irányába elhagyva, az országúttól fél kilométerre, egy erdős részen, a fák közé rejtette el, majd hazament.

Két nap múlva reggel ő maga jelentette be felesége eltűnését, saját szerepéről azonban először hallgatott, majd később beismerte tettét, és próbálta azt balesetnek beállítani. Később azt is beismerte, hogy többször is megütötte nejét, a nyomozás által feltárt bizonyítékokkal egybehangzóan feltárta a történteket. Beszélt megromlott kapcsolatukról, elmondását az ügyben kihallgatott tanúk is megerősítették. Emberölés miatt ítélték el, a bíróság a nő holttestének feldarabolásával kapcsolatban a férfi kivételesen gátlástalan, kegyetlen természetére mutatott rá. Tíz év fegyházbüntetésre ítélték, az eset időpontjában mindössze fél éves kislányát nagynénje nevelte fel.

Nyitókép: Facebook / Kurír

#Baleset-bűnügy#brfk#filter#tea#orvos#fojtogatás#párkapcsolati erőszak

Címlapról ajánljuk