Baleset-bűnügy

Napokon keresztül fogva tartotta és bántalmazta netes randipartnerét egy amerikai férfi

rtl.hurtl.hu

2023. január 7. 20:28

Sem ételt, sem vizet nem adott a nőnek, akit bezárt a lakásba.

Emberrablással vádolnak egy Houston környéki férfit, miután a vádirat szerint öt napig fogva tartott és bántalmazott egy nőt, akit egy társkereső alkalmazáson ismert meg karácsony környékén – írja a CNN.

Az áldozat beleegyezett, hogy december 24-én a 21 éves Zachary Kent Mills lakására menjen, miután a Bumble nevű társkereső alkalmazáson keresztül találkozott vele.

Mills felvette az áldozatot az otthonából, és elvitte a lakására, ahol a nő elmondása szerint a férfi azonnal megpróbált lefeküdni vele. Amikor a nő visszautasította a szexuális közeledését, Mills fizikailag bántalmazni kezdte, és nem engedte, hogy elhagyja a lakást – áll a büntetőfeljelentésben.

A férfi zárt ököllel ütötte a nőt, illetve harapdálta a nyakát és az arcát is. Amikor elfáradt a keze az ütlegeléstől, egy csavarhúzó nyelével folytatta a bántalmazást. A nő hiába próbált elmenekülni, Mills bezárta a lakásba, ráadásul öt napig nem adott neki sem vizet, sem ételt.

December 29-én az áldozat végül elhagyhatta a lakást, amikor Mills elment az apja házába. Ekkor az áldozat összeszedte a ruháit, kirohant az ajtón és azonnal segítséget kért. 

Az áldozatnak súlyos zúzódások maradtak mindkét szemén, harapásnyomok és vágások a torkán és az orrán, valamint súlyos zúzódások a teste nagy részén.

A nő a jogosítványának fényképe alapján azonosította Millst a hatóságok előtt, majd a Harris megyei kerületi ügyészség vádat emelt Mills ellen első fokú súlyos emberrablás vádjával.

Mills-t letartóztatták, és 50 ezer dolláros óvadékot állapítottak meg a számára, amit azóta be is fizetett.

Az óvadék feltételei között szerepel, hogy Mills nem mehet 60 méternél közelebb ahhoz a helyhez, ahol az áldozat „él, dolgozik vagy iskolába jár”, és be kell tartania a 24 órás házi kijárási tilalmat. 

Legközelebb március 3-án kell megjelennie a bíróság előtt.

Nyitókép: Basak Gurbuz Derman

#Baleset-bűnügy#bumble#randipartner#houston#netes randi#bántalmazás

Címlapról ajánljuk