Baleset-bűnügy

Nyomoz az Interpol a magyar szépségkirálynő ügyében, emberkereskedők csalhatták Észak-Macedóniába

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. szeptember 16. 6:58

Jázmin Viktória egy hónappal ezelőtt került életveszélyes helyzetbe, édesapja és a rendőrök segítettek neki megszökni a balkáni bűnbanda elől.

Modellmunka ígéretével csalta Észak-Macedóniába egy balkáni bűnbanda a 2021-es év Miss Universe Hungary szépségverseny győztesét, írja a Blikk. A 21 éves Jázmin Viktória a lapnak elmondta, hogy egy hónappal ezelőtt utazott az albán határ közelében lévő Ohridi-tó partjára, ahol kis híján ember- vagy szervkereskedők áldozatává vált.

A fiatal szépségkirálynőt egy ruhakollekció fotózására kérték fel, legalábbis ez volt a csali, amivel külföldre csábították. A szép környezetben lévő szállodában bejelentkezéskor elvették az útlevelét, és pár nappal később rémálommá vált a helyzet. A fotózás sehogy sem kezdődött meg, a férfi aki kezdetben kedvesen fogadta, kezdett egyre erőszakosabb lenni vele.

Ölelgetni akart, kérte, hogy adjak puszit, kissé erőszakosan közeledett, ám én elutasítottam

– mondta Jázmin Viktória.

A modell egy tóparti kávézás után kezdett az életéért rettegni:

Egyszer csak felém fordult, majd annyit mondott: ha most itt megölnélek és bedobnálak a tóba, húsz évig senki nem tudná, hova tűntél.

A férfi valószínűleg valami drogot tehetett a nő italába, mert abból az estéből semmire nem emlékszik. Másnap telefonján riasztotta az édesapját.

Megbeszélték, hogy hagyjon mindent a szállodában, és tegyen úgy, mintha sétálni menne. Két éjszakát töltött ezután egy védett helyen, amit a rendőrség segített neki találni, és ahonnan végül édesapja hozta haza Magyarországra.

Rettegtem, hogy megtalálnak, és akkor végem. Semmit nem aludtam, féltem lehunyni a szemem. Még most is rémálmaim vannak, mert utólag azt mondták a szakemberek, alig egy napon múlt, hogy engem vagy a szerveimet nem adták el

– mondta Jázmin Viktória a Blikknek. Az emberkereskedők más modelleket is próbáltak behálózni, egyikük Franciaországban feljelentést tett ellenük, és az Interpol nyomozni kezdett, írja a lap.

Jázmin Viktória azóta sem tudott megnyugodni, főként, hogy a férfi, aki csapdába csalta, azóta is zaklatja az interneten:

Nem merek egyedül menni sehova, ha látok egy embert, aki hasonlít rá, szinte a szívem megáll, annyira megijedek. Minden egyes programomról, de még egy sima bevásárlásról is legalább két embert értesítek.


Nyitókép: RTL Reggeli

#Baleset-bűnügy#emberrablás#emberkereskedelem#szervkereskedelem#szépségkirálynő#jázmin viktória

Címlapról ajánljuk