Baleset-bűnügy

Videón, ahogy egy autós direkt elgázol egy gyalogost Pesterzsébeten

rtl.hurtl.hu

2022. május 9. 8:56

Ráhúzta a kormányt, elsodorta, majd továbbhajtott. A rendőröknek azt mondta, félt. 

Súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást egy 30 éves férfi ellen, aki autójával ráhúzta a kormányt egy gyalogos férfira, és elsodorta – közölte a police.hu. Az eset 2022. május 3-án, délelőtt fél 10 körül történt a XX. kerületi Kossuth Lajos utcában. Az esetről térfigyelő kamera készített felvételt.

A videón látni, ahogy a gyalogos férfi az utca közepe felé tart, majd hirtelen megjelenik az autó, aminek sofőrje a férfi felé rántja a kormányt, és autójával elsodorja a gyalogost, aki az ütközés erejétől a földre kerül. Az autós ezután gyorsan elhajt a helyszínről.


A rendőrség közlése szerint az elütött férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Az autó vezetőjét azonosították  XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, de L. Márió még elfogása előtt önként megjelent a kapitányságon.

A szigetszentmiklósi férfi vallomásában elmondta, attól tartott, hogy a férfi megtámadja őt, de sérülést nem akart neki okozni. A police.hu az esetről szóló cikkében úgy említette a gyalogost, mint a sofőr „haragosát”.

Nyitókép: YouTube/PoliceHungary

 

#Baleset-bűnügy#autó#sofőr#gázolás#gyalogos#Videó#testi sértés

Címlapról ajánljuk