Activity

Vallomásokkal, hálószobatitkokkal és hatalmas adrenalinlökettel szórakoztatták egymást az Activity sztárjai

rtl.hurtl.hu

2023. július 11. 21:25

A vetélkedőshow 12. részében Mardoll Rekop Gyurival, Dobos Evelin Járai Mátéval, Bádoki Betti pedig Lakatos Márkkal küzdött meg az ötmillió forintért, amit elvihettek volna a játékok során. A celebek ezúttal sem pironkodtak, bátran vállalták titkaikat a kamerák előtt.

Azt már sokan tudják Mardollról, hogy kedveli a topless jógát. Ez a téma viszont beindította Bádoki Betti fantáziáját, és elárulta, ő mit szokott Zdroba Patrikkal csinálni esti „sportolásként”. Így derült ki az is, hogy Patrik átlagos igénye a szexuális együttléteket tekintve a napi 4 alkalom – ezt már Rekop Gyuri nem tudta szó nélkül hagyni, és férfitársai nevében is kikérte magának.

 

A humorista ezután megvádolta Járai Mátét, ugyanis úgy hiszi, megfejtette, miért nem vezet már műsort a színész, aki cáfolta Gyuri állítását, de Lakatos Márk közbeszólt, és elárulta, mit tett vele korábban a műsorvezetőtársa.

 

Én már kaptam be Lakatos Márk kolbászát

– hangzott el Rekop szájából, ezzel nagy ovációt keltve az Activity stúdiójában.

 

A gasztronómiai emlékek felelevenítésére Járai Máté és Mardoll is rácsatlakozott, bár a történtet egészen furán indult. A színész véletlen rányitott az énekesnőre öltözés közben, Máté nem győzött bocsánatot kérni, amire Catherine váratlanul reagált.

 

Az énekesnő ezután a Tipi-tapi játékban is sokkolta celebtársait.

Sikítottál itt, mint egy tébolyodott

– jellemezte Járai Máté Catherine Dederick játékát, amiről Rekop Gyurinak egy mandragóra jelenet jutott eszébe a Harry Potterből.

#Activity#rtl#lakatos márk#összefoglaló#12. rész#mardoll#catherine dederick#rekop györgy#dobos evelin#járai máté#Bádoki Bettina

Címlapról ajánljuk