Activity

Schobert Lara lebuktatta édesapját, de büszke anyagi függetlenségére, és hogy megtalálta élete párját

rtl.hurtl.hu

2023. július 14. 21:25

A fitneszguru lánya több családi titokról is lerántotta a leplet az Activity 15. részében.

„Mikor volt a honfloglalás?” – tette fel a kulcsfontosságú kérdést Gáspár Laci, aki vizsgáztatni próbálta Larát. Sajnos a 19 éves lány erre nem tudta a választ, de azt elárulta, milyen az anyagi helyzete:

Három éve nem kértem semmire kölcsön a szüleimtől, és erre büszke vagyok.

 

Később a párkapcsolatára is kíváncsiak voltak a játékosok, ezért Lara lelkesen mesélt új szerelméről, a nála idősebb focistáról.

Végre az első férfi az életemben

– mesélte a 19 éves lány, aki korábban csak gyerekkel randizott. És mint kiderült, ennek a fitneszguru apuka is nagyon örül.

Rekop Gyuri viszont úgy gondolja, Lara rosszul csinálta. A lány helyében ő hazaállított volna egy igazi „csimpánzcsöcsűvel”, hogy megnézze, vajon hogyan reagálna Schobert Norbi egy ilyen szituációra.

 

Ezt egyelőre biztosan nem tudjuk meg, az viszont kiderült, hogy mi Norbi egyik titkos és bűnös élvezete – lánya buktatta le édesapját az Activity játékosai előtt.

 

Egyetlen részből sem maradhat ki a Tipi-tapi játék. Ezúttal Lakatos Márk volt az, aki sokkolta társait, de leginkább azt a celebet, akit a doboz rejtett.  A stylist sajátos taktikával szerette volna kitalálni, vajon kit rejt a láda. Mardoll nyalt és harapott, hogy hárítsa Márk és Gyuri érintését, de végül a stylist úgy dönött, a doboz mélyére nyúl, hogy ellenőrizze az énekesnő melleit.

#Activity#rtl#gáspár laci#lakatos márk#15. rész#schobert lara#ábel anita#kamarás norbert#rekop györgy#lovász lászló#összefoglaló

Címlapról ajánljuk