Műsorújság
RTL Most

Véget ért az Apatigris! Az 1. évad összes része visszanézhető az RTL Most+-on!

Az április elején elstartolt Apatigris az RTL Magyarország első, száz százalékban saját fejlesztésű vígjáték-sorozata, Herczeg Attila rendezésében, egy édesapa mozgalmas életébe ad pillantást, a közönségkedvenc, Scherer Péterrel a főszerepben. Érdekesség, hogy a méltán népszerű művész, úgy tűnik fel a sorozat címszereplőjeként, hogy azt kifejezetten rá írták!

A történetben Péter (Scherer Péter), egyedülálló apaként apatigris módjára védelmezi három lányát. Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülésével és önálló életük elkezdésével párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, és „az ötven az új harminc” jegyében maga is elszánt párkeresésbe kezd. Online és offline, szárazon és vízen, vicces és kínos szituációkban keresi azt a bizonyos tűt a szénakazalban.
A nagysikerű sorozat Showrunnere: Herman Péter, vezető írója: Köbli Norbert, rendezője: Herczeg Attila, forgatókönyvírója: Köbli Norbert, Csurgó Csaba, kreatív producere: Herman Péter, Producere: Erdős Ákos, vezető operatőre: Szőke Dániel.

Ugyan a sorozat befejező részét már láthatták a fogyasztók, a széria továbbra is elérhető az RTL Most+-on, garantálva az önfeledt szórakozást!

A sorozat epizódjait itt lehet visszanézni:

https://www.rtlmost.hu/apatigris-p_16745

Még több információ a sorozatról:

https://rtl.hu/rtlklub/apatigris

Legnézettebb videók