Műsorújság
RTL Most

Újabb extra tartalmak az RTL Magyarország digitális platformjain

Kiemelt tartalomként, egy új sorozat érkezik az RTL Most+-ra, míg az RTL Most-on számos extra tartalom válik elérhetővé.

Március végén indul az RTL Most+-on az RTL Magyarország első saját fejlesztésű sorozata, a Mellékhatás. A sorozat a béranyaság tabunak számító témáját járja körül, karakterei révén teljes képet adva a gyermekáldás kihívásokkal és veszélyekkel teletűzdelt formájáról, mely a valóságban a világ legtöbb országában, köztük Magyarországon is, törvénytelen eljárásnak minősül.

A szériát Kovács Dániel Richárd rendezte, a vezető forgatókönyvíró Gasztonyi Kálmán, az operatőr Gosztola Schenker Ábris, a showrunner Herman Péter volt. A Mellékhatás főszerepeiben Adorjáni Bálintot, Borbély Alexandrát, Tenki Rékát, Nagy Zsoltot és Sztarenki Dórát láthatják a nézők, de mellékszereplőként feltűnik Ötvös András, Haumann Máté, Miller Dávid, Kurta Niké, Herczeg Adrienn, Szalay Bence és még sokan mások.

A tíz epizódos orvosi thrillert április 4-től minden szombaton 21 órától láthatják az RTL Klub nézői, míg az RTL Most+ kínálatában már március 28-án elérhető lesz a sorozat első epizódja és a platform felhasználói a folytatásban is hét nappal hamarabb juthatnak hozzá a sorozat következő epizódjához.

A sorozat előzetesét alább tekintheti meg.

A vadonatúj sorozat ilyen formájában való debütálása nem új a platform életében, tavaly ugyanis az RTL Most+-on volt látható szintén a TV-s premier előtt a Bátrak földje első 3 része, valamint a Nofilter könnyed vígjátéksorozat is kizárólag itt volt elérhető.

Az RTL Most felhasználóira is nagy hangsúlyt fektet az RTL Magyarország, ugyanis két saját gyártású sorozat is hosszabb visszanézési időszakkal örvendezteti meg a fogyasztókat: az eddigi 5 nap helyett, két hétig lesznek elérhetőek a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest részei is.

Továbbá, már elérhető a platformon a kicsiknek és nagyoknak egyaránt vidám pillanatokat szerző „Családi animációk” ahol többek között olyan rajzfilm sorozatok közül válogathatnak, mint az Avatar, Tini Nindzsa Teknőcök, Hódító hódok, Spongyabob kockanadrág, vagy a Hé, Arnold.

Március 24-től pedig Film+ Pop up tartalmakkal is bővül tovább az RTL Most kínálata, a showműsorok és a sorozatok mellett. Több, mint 100 akció, kaland, történelmi film, vígjáték és thriller közül választhatnak az érdeklődők, amelyek kínálata folyamatosan tovább bővül.

Legnézettebb videók