Műsorújság
RTL Most

Tarolt a toplistán az RTL Klub

Az RTL Klub az elmúlt héten hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 15,1%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton. A 10 legnézettebb műsorból 9 a csatorna műsorai közül került ki a 18-49 évesek körében.

Szombat este tovább folytatta remek szereplését A mi kis falunk, 24,5%-ot (SHR) produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A humorral teli sorozatot a teljes lakosság köréből több mint 993 ezren követték figyelemmel.

Vasárnap este megállíthatatlanul menetelt az Álarcos énekes. A showműsor 25,0%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18 - 49-es célcsoporton, és ezzel az előző hét legnézettebb műsora lett. A teljes lakosság köréből pedig több mint 1 millió 149 ezren próbálták leleplezni, hogy kiket is rejthet az álarc.

A kora esti Híradó a múlt héten átlagosan 20,1%-ot (SHR) hozott, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a kiemelt célcsoporton.

Hétköznaponként a főműsoridőt a Fókusz nyitotta, amely a 9. héten átlagosan 16,8%-os közönségarányt ért el. Az infotainment magazin után a Drága örökösök következett, amely átlagosan 18,9%-ot (SHR) hozott a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Ökörapáti lakóinak izgalmas mindennapjai a múlt héten átlagosan közel 822 ezer embert szögeztek a képernyő elé a teljes lakosságból. A saját gyártású sorozat 3. évadának eddigi legnézettebb epizódja szerda este volt, amikor is több mint 844 ezren kísérték figyelemmel az örökösök életét a teljes lakosság köréből.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. február 24. – 2020. március 1.

Legnézettebb videók