Műsorújság
RTL Most

Tarol a Hazai Extra az RTL Most-on!

Az idén július 1-jével elstartolt új, sikersorozatokat magába foglaló pop-up csatorna az indulásától számított első 6 napban lekörözte a tavalyi, ugyanekkor elindított Film+ időszakos csatornát!

2019. július 1-jén, akkor már negyedik alkalommal, indult útjának a népszerű Film+ pop-up csatorna, mely során az RTL Most felhasználók külföldi és hazai sikerfilmeket tekinthettek meg, a mintegy 300 órányi repertoárban.

Idén pedig, a Viasat3 és a SpektrumHome csatornák hazai sikersorozatai kerültek a fókuszba a Hazai Extra elnevezésű időszakos csatorna keretében, aminek tartalmaként az RTL Most felhasználók az Észbontók és a Feleségek luxuskivitelben első és második évadát tekinthetik meg, valamint részesei lehetnek a Dombóvári István vezette Tesztbeszéd című talkshow felejthetetlen pillanatainak.

 A Hazai Extra pop-up sikerét jól mutatja, hogy az időszakos csatorna tartalmai 18%-kal magasabb forgalmat generáltak 2020. július 1. és július 6. között, mint a tavaly nyári Film+ pop-up, ugyanezen időszakban.

Forrás: gemius prism, web és app, total 4+, 2019. július 1.-2019. július 6., és 2020. július 1.-július 6. összehasonlításában.

Legnézettebb videók