Műsorújság
RTL Most

Sikeresen bemutatkoztak a gazdák

Vasárnap este a Házasodna a gazda harmadik évadának bevezető adását láthatták a nézők, amely 17,1%-ot (SHR) produkált a kiemelt célcsoporton. A gazdák bemutatkozását a teljes lakosság köréből több mint 649 ezren kísérték figyelemmel.

A szombat este véget érő Mellékhatás 10 epizódja átlagosan 13,3%-os* közönségarányt ért el a 18-49-es célcsoporton. Az izgalmakkal és váratlan fordulatokkal teli saját gyártású sorozat az elmúlt hetek alatt átlagosan több mint 522 ezer* nézőt szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból.

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 17,0%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz indította, amely az előző héten átlagosan 14,1%-ot (SHR) hozott, és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a kiemelt célcsoporton. Az infotainment magazin után a Barátok közt következett, amelyet a teljes lakosság köréből átlagosan több mint 498 ezren követtek figyelemmel. A napi sorozatot követő 21 órás idősávban minden hétköznap más és más műsorral jelentkezett a csatorna. Ezek közül az Isten veled, Magyarország! teljesített a legjobban a 18 – 49-es célcsoporton.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. június 01. – 2020. június 7.

*A Mellékhatás nézettségi adatai az élő, a vendégekre vonatkozó, a napon belüli és a 7 napon belüli visszanézések adatait is tartalmazzák (Konszolidált adatok).

Legnézettebb videók