Műsorújság
RTL Most

Pajkaszeg lakói az RTL Klubon nyaralnak

Az RTL Klub a hétvégén esténként megelőzte fő konkurensét a kiemelt célcsoporton. Vasárnap este a Coco című animációs filmet láthatták a nézők, amely 10,1%-os közönségarányával a 29. hét legnézettebb filmje lett a 18-49-es célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó az elmúlt héten átlagosan 14,7%-ot (SHR) hozott a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

A hétköznap estéket a Fókusz nyitotta, amely az előző héten átlagosan 12,3%-ot (SHR) tudott felmutatni a kiemelt célcsoporton. Az infotainment magazint a Barátok közt követte, amely a teljes lakosság köréből átlagosan közel 448 ezer embert szögezett a képernyő elé. A napi sorozat után hétfőtől csütörtökig a Jófiúkat láthatták a nézők, míg pénteken A mi kis falunk 3. évadának befejező epizódját követhették figyelemmel, amely 10,7%-ot (SHR) produkált a 18-49-es célcsoporton.

A 30. héttől megújul az RTL Klub műsorstruktúrája: a Fókusz után A mi kis falunk következik, melyet a Barátok közt követ majd, és végül a 22 órás idősávban továbbra is az amerikai sorozatoké marad a főszerep.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. július 13. – 2020. július 19.

Legnézettebb videók