Műsorújság
RTL Most

Őszi szélben és borongós estéken is az RTL Klubbal tartott a nézők relatív többsége

Az elmúlt héten az RTL Klub hat estén is győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben, és átlagosan 17,2%-ot (SHR) produkált a kiemelt célcsoporton.

A főműsoridőt megelőző Híradó a 41. héten átlagosan 18,9%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton.

Hétköznaponként az este a Fókusszal vette kezdetét, amely a múlt héten átlagosan 16,1%-os közönségarányt ért el. Az infotainment magazin után a Drága örökösök következett, amely ezúttal átlagosan 19,0%-ot (SHR) hozott a 18-49-es célcsoporton. A napi sorozatot a teljes lakosság köréből átlagosan közel 775 ezren kísérték figyelemmel az előző héten. Az esték további részében a Nyerő páros volt látható, amely átlagosan 19,3%-ot (SHR) produkált a kiemelt célcsoporton. Az izgalmas játékokkal teletűzdelt műsor átlagosan közel 653 ezer nézőt szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból.

A csatorna sikerei a hétvégén is folytatódtak. Szombat este A mi kis falunk 22,7%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A humorral teli sorozatot a teljes lakosság köréből közel 774 ezren követték figyelemmel.

A vasárnapi főműsoridőt az Álarcos énekes indította. A showműsor ezúttal 19,8%-os közönségarányt hozott, és ezzel az elmúlt hét legnézettebb műsora lett a 18-49-es célcsoporton. A teljes lakosságból pedig több mint 802 ezren tartottak a nyomozókkal, hogy kitalálják, kit rejt a maszk.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. október 5. – 2020. október 11.

Legnézettebb videók