Műsorújság
RTL Most

Nyertes esték tömkelege az RTL Klubon

Az RTL Klub az év első öt hónapjában 89* megnyert estét tudhatott magáénak a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Ezzel a számmal az esték többségénél a csatorna került ki győztesként.

A főműsoridőt megelőző Híradó az elmúlt héten átlagosan 17,8%-ot (SHR) hozott és ezzel minden nap megnyerte saját idősávját a kiemelt célcsoporton.

A hétköznap estéket a Fókusz nyitotta, amely az előző héten átlagosan 13,0%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton. Az infotainment magazint a Barátok közt követte, amelyet a teljes lakosságból átlagosan közel 506 ezren kísértek figyelemmel. A napi sorozat után a 21 órás idősávban minden hétköznap más és más műsort láthattak a nézők. Ezek közül az Isten veled, Magyarország! teljesített a legjobban a kiemelt célcsoporton.

Szombat este a Mellékhatás utolsó előtti epizódja 10,3%-os közönségarányt ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Az izgalmakkal teli sorozat ezúttal közel 445 ezer nézőt szögezett a képernyő elé a teljes lakosságból.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. május 25. – 2020. május 31.

*Az elmúlt 5 hónap nézettségi adatai az élő, a vendégekre vonatkozó, a napon belüli és a 7 napon belüli visszanézések adatait is tartalmazzák (Konszolidált adatok).

Legnézettebb videók