Műsorújság
RTL Most

Nézettségi rekordokkal tarolt az RTL Klub!

Az RTL Klub az elmúlt héten minden estén győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 17,5%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton, ezzel az idei év eddigi legmagasabb heti átlagos közönségarányát produkálta.

Szombaton egy időre búcsút intettünk A mi kis falunknak. Az évadzáró epizód 30,9%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18-49-es célcsoporton, amivel az aktuális évad legjobb eredményét érte el. Az idei tavasz utolsó adását közel 1 millió 305 ezren kísérték figyelemmel a teljes lakosságból, és ezzel nemcsak az év eddigi második legnézettebb műsora lett, hanem a sorozat négy évados történetének legnézettebb epizódja is. Ezt követte az este folyamán egy új saját gyártású sorozat a Mellékhatás, amely 21,0%-os közönségaránnyal robbant be a kiemelt célcsoporton és a 14. hét harmadik legnézettebb műsora lett.

Vasárnap este a nézők az Álarcos énekes elődöntőjét követhették figyelemmel. A műsort felvezető Fókusz – ki van a maszk mögött? 25,3%-ot (SHR) hozott a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Ezt követte az Álarcos énekes, amely eddigi legjobb eredményét, 32,1%-ot (SHR) produkált a kiemelt célcsoporton, ezzel az előző hét legnézettebb műsora lett. A teljes lakosság köréből több mint 1 millió 451 ezren kísérték figyelemmel, hogy kik jutnak a döntőbe, ezzel az év eddigi legnézettebb műsora lett.

A kora esti Híradó a múlt héten átlagosan 23,1%-ot (SHR) tudott felmutatni a 18 – 49-es célcsoporton. Hétköznaponként a főműsoridő a Fókusszal vette kezdetét, amely átlagosan 19,5%-ot (SHR) hozott a csatornának. A Híradó és a Fókusz a 14. héten minden nap megnyerte saját idősávját, valamint az idei év eddigi legmagasabb heti átlagos közönségarányát produkálta. Az infotainment magazint követő Drága örökösök az elmúlt héten átlagosan 19,3%-ot (SHR) ért el a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, ami a sorozat idei eddigi legjobb eredménye. Ökörapáti lakói a teljes lakosság köréből átlagosan közel 928 ezer embert szögeztek a képernyő elé, ami szintén az idei eddigi legmagasabb átlagos nézőszám.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. március 30. – 2020. április 5.

Legnézettebb videók