Műsorújság
RTL Most

Már több, mint 100 estét nyert meg idén az RTL Klub

Hetek óta az RTL Klub A mi kis falunk című sorozata nyeri a nézettségi versenyt, maga mögé utasítva a konkurencia legújabb műsorait. A szombat esti epizód az elmúlt héten 23,7%-os közönségarányt hozott a csatornának a 18-49-es célcsoportban. Emellett A Konyhafőnök négy epizódja is a Top 10-ben végzett ebben a korcsoportban.

Az UEFA Bajnokok Ligája döntőt is maga mögé utasító A mi kis falunk nemcsak a kereskedelmileg fontos célcsoportban tarolt, hanem a teljes lakosság körében is a legnézettebb műsornak bizonyult a 21. héten (22,4% SHR), valamint az RTL Híradó hat adása is az első tízben végzett a 4+-os toplistán.

2021-ben az eddigi esték 71 százalékát az RTL Klub nyerte

2021-ben az RTL Klub összesen 107 estét nyert meg a kereskedelmileg kiemelt 18-49 éves célcsoport esetében, míg fő riválisa, a TV2 csupán 43 este bizonyult nézettebbnek ebben az évben. Összesítésben továbbra is veretlen az RTL Klub, hiszen az idei év tíz eddigi legnézettebb műsorából kilenc ezen a csatornán volt látható.

Főműsoridőben az RTL Klub mellett a Film+ és a Cool is remekelt

A csatornák heti főműsoridős versenyét az elmúlt héten is változatlanul az RTL Klub nyerte 13,5%-os átlagos közönségaránnyal a TV2 10,9%-os átlag közönségarányával szemben, harmadik helyen pedig a Film+ szerepel 5,0%-os közönségaránnyal, amely az idei év eddigi legjobb teljesítményének bizonyult. További érdekesség, hogy a Cool szombati főműsoridős, 6,1%-os nézettségével megelőzte a TV2-t is (5,5% SHR) a 18-49-es célcsoportban.

Portfóliószinten is megtartották első helyüket főműsoridőben az RTL Magyarország csatornái a múlt héten, 25,4%-os heti átlagos közönségaránnyal maguk mögé utasítva a magyar televíziós piac további csatornacsoportjait a 18-49-es korosztályban.

Forrás: Nielsen Közönségmérés, 18-49, 4+, live+aslive+vendég, Live+kumulált tsv+vendég, 21. hét

Legnézettebb videók