Műsorújság
RTL Most

Extrán jó tartalmak az RTL Most+-on!

Egy igazi vígjáték-sorozat, az Apatigris révén a randizás világának szórakoztató megismerésével, A Tanár 3. szériájával a társadalmi kihívások feltárásában és megoldásában, valamint a Mellékhatás igazi krimi hangulatával garantálja az RTL Most+ az önfeledt szórakozást!

Az Április 12-én elstartolt Apatigirs az RTL Magyarország első, száz százalékban saját fejlesztésű vígjáték-sorozata. Herczeg Attila rendezésében, egy édesapa (Scherer Péter) mozgalmas életébe pillanthatunk be, aki egész életét annak szentelte, hogy három lányát apatigrisként felnevelje. Most, hogy Vivien (Rujder Vivien), Laura (Schmidt Sára) és Szandra (Michl Juli) kirepülnek és önálló életet kezdenek párjuk oldalán, Pétert is megcsapja a szabadság szele, amely igen komikus fejleményekhez vezet Péter és lányai életében. A sorozat hihetetlen lendületét mutatja az is, hogy a második epizódot exkluzívan nézők száma 68%-kal nőtt az RTL Most+ prémium platformon. A sorozat további epizódjai minden vasárnap az RTL Most+-on!

Tanár 3. évadában a megszokott szereplőkön kívül, új karakterek is érkeznek, akik segítségével a dráma és a komédia eszközeivel lehetünk szemtanúi egy iskolai közösség hétköznapjainak. A különálló részek a harmadik évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek, melyek feltárásában és megoldásában továbbra is Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) áll, kollégái és diákjai szoros támogatásával. Az olykor komolyságot sem mellőző, ugyanakkor minden ízében szórakoztató sorozat továbbra is tartja rajongótáborát, és miután az első hét napban összesen 65 ezer videó indítást generált az 1. epizód az RTL Most és az RTL Most+ platformokon, a felhasználók 15%-a indította el a széria exkluzív 2. részét az RTL Most+-on. A sorozat további részei minden szombaton az RTL Most+-on!

A Mellékhatás a krimi eszköztárával mutatja be a béranyaság rögös útját. A csöppent sem könnyed, viszont annál izgalmasabb és igen magas színvonalú sorozat középpontjában Zoltán (Adorjáni Bálint) áll, aki műhibájával nem csak saját életét, de Kata (Tenki Réka) egészségét is kockára teszi, amihez természetesen Zsoltnak (Nagy Zsolt) is lesz egy-két szava a saját eszközeit bevetve. Mindeközben szemtanúi lehetünk annak is, hogy Zoltán és Berta (Borbély Alexandra) harmónikus házassága miként megy tönkre a végzetes hiba miatt. Az RTL Magyarország kínálatában ritkaságnak számító saját gyártású krimi sorozat sikerét tökéletesen megmutatja, hogy az RTL Most+ felhasználók körében exkluzívan nézők száma 48%-kal nőtt a 2. részre a prémium platformon. A Mellékhatás következő részeit a fogyasztók az RTL Most-on minden szombaton, míg az RTL Most+ kínálatábana megszokott módon, hét nappal hamarabb tekinthetik meg.

A fentebb említett 3 sorozat és a számtalan színvonalas tartalom, valamint az egyre szélesebb körű elérés hatására az RTL Most+ felhasználói tábora március vége óta 29%-kal tudott növekedni, így egyre több ember számára tudunk felhőtlen szórakozást nyújtani. Köszönjük!

Forrás: gemius Prism, 4+ web és app, 2020.04.22.-ig.

Legnézettebb videók