Műsorújság
RTL Most

Éves csúcsán A mi kis falunk és az RTL Klub

Az RTL Klub az elmúlt héten minden estén győzedelmeskedett a konkurenseivel szemben és átlagosan 16,8%-ot (SHR) ért el a kiemelt célcsoporton, ezzel az idei év eddig legmagasabb heti átlagos közönségarányát tudta felmutatni.

Szombat este megállíthatatlanul menetelt tovább A mi kis falunk, ami ezúttal 25,9%-ot (SHR) produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. A sorozat a teljes lakosság köréből közel 1 millió 179 ezer embert szögezett a képernyő elé. A mi kis falunk aktuális epizódja az idei év eddigi legjobb eredményét érte el mind 18-49-en, mind a teljes lakosság körében.

A vasárnap este főszereplője az Álarcos énekes volt. A showműsort megelőzte egy rövid különkiadás, Fókusz – ki van a maszk mögött?, ami 24,7%-ot (SHR) hozott a kiemelt célcsoporton. Ezt követte az Álarcos énekes, amely 25,7%-ot (SHR) tudott felmutatni a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton, ezzel az előző hét legnézettebb műsora lett. A teljes lakosság köréből közel 1 millió 217 ezren kísérték figyelemmel az újabb leleplezést, és ezzel az eddigi legnézettebb epizód lett a nyitó rész óta.

A főműsoridőt megelőző Híradó a múlt héten átlagosan 22,5%-os közönségarányt ért el a 18 – 49-es célcsoporton.

Hétköznaponként az estét a Fókusz nyitotta, amely a 12. héten átlagosan 19,3%-ot (SHR) hozott a csatornának. Az infotainment magazint a Drága örökösök követte, amely átlagosan 18,0%-ot (SHR) produkált a kereskedelmileg legfontosabb célcsoporton. Ökörapáti lakói az elmúlt héten átlagosan több mint 869 ezer embert szögeztek a képernyő elé a teljes lakosságból.

Forrás: Nielsen Közönségmérés. A nézettségi adatokat – ahol nem jelezzük külön – 18-49 évesek célcsoportjára, főműsoridőre vonatkozóan közöljük. Főműsoridő alatt a 19:00-22:59 közötti idősávot értjük. A műsorok nézettségénél az adott műsorszám napi nézettségét vesszük alapul, amely tartalmazza az élő, valamint a napon belül történő visszanézés és a vendégekre vonatkozó nézettségi adatokat is. Időszak: 2020. március 16. – 2020. március 22.

Legnézettebb videók